Дневен хороскоп за вторник, 19 март

DenNews.bg
19.03.2019
размер на текста:

Овен

Този вторник не бързайте със заключенията. Много вероятно е да стигнете до грешен извод, който да предопредели и погрешни действия от ваша страна. Вслушайте се в съвестта ви.

Телец

Днес не давайте пари назаем, но и не разчитайте на финансова помощ от чужда страна. Ще трябва да се справите с ресурсите, с които разполагате. Добър ден за финансово планиране.

Близнаци

Най-важното днес ще бъде да отсеете важната информация. Сред много плява ще загубите силите и вдъхновението си. Не правете компромиси с качеството.

Рак

Няма как да търсите нещо различно, ако вие оставате същите. Прибързали сте с изводите, се оказва, че има да свършите още много работа... по себе си.

Лъв

Този вторник не се колебайте да бъдете по-настоятелни в исканията ви. Прекалената ви дипломатичност може да доведе до объркване. Бъдете пределно ясни.

Дева

Този вторник се пазете от покана в съмнителни начинания. Не се подавайте на изкушението да участвате в интриги. Всеки може да се окаже на мястото на жертвата.

Везни

Този вторник не съчувствайте прекалено много, особено ако въпросният човек не го е правил. Бъдете хладнокръвни и последователни в действията си. 

Скорпион

Днес не си поставяйте прекалено сложни задачи. Сега може да сте сигурни, че малките стъпки са по-добрият начин по пътя към върха.

Стрелец

Този вторник бъдете нащрек. Може да се разочаровате от ваш близък човек. В същото време, вие самите сигурно също сте били в подобна ситуация. Изберете да не осъждате.

Козирог

Този вторник бъдете оскъдни в информацията за себе си. Някой търси повече данни за вас, но това не може да бъде дадено безплатно.

Водолей

Този вторник е добър ден за планиране. Потърсете възможните начини за реализирането на ваша идея и разчетете добре рисковете.

Риби

Този вторник от вас ще зависи до колко сложен ще бъде денят ви. Ще имате възможност да отметнете много задължения, само трябва да го поискате.