Дневен хороскоп за понеделник, 18 март

DenNews.bg
18.03.2019
размер на текста:

Овен

Този понеделник разчитайте единствено на здравия ви разум. Ако усетите, че не ви достига може да се потърсите съвет у приятел.

Телец

Това е ден, в който компромисът ще е ваш добър приятел. Не разчитайте на пълно приемате от отсрещната страна. Идеални ситуации почти не съществуват.

Близнаци

Сега е моментът да действате. Всяко забавяне и отлагане на важна работа би ви струвало скъпо. Не занемарявайте и качеството на изпълнението.

Рак

Това е ден за решителни действия. Бъдете сигурни в добрия развой на нещата и отпъдете всички съмнения. Успехът ви е гарантиран.

Лъв

Днес ще бъдете най-търсеният слушател. Проявете съпричастност. Тя ще бъде високо оценена от близките ви.

Дева

Това е ден, в който всички ваши действия, насочени към увеличаване на доходите ви, ще бъдат успешни. Не се колебайте да искате повече.

Везни

Този понеделник ще ви притесни с прекалено много съветници и хора, които да ви дават акъл как точно да живеете живота ви. Посъветвайте ги да гледат своя.

Скорпион

Това е ден, в който да насочите усилията ви в посока на това да разширите полето ви за действие. Ще трябва да се освободите от ненужното, за да направите място за желаното.

Стрелец

Този понеделник може да осъзнаете, че не сте на прав път. Винаги може да се върнете и да помислите коя е правилната посока.

Козирог

Днес всичко ще върви по мед и масло, но това не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце. Заловете се с най-сложните задачи, за да ги отметнете бързо и качествено.

Водолей

Първият ден на новата седмица ще ви поднесе нови сфери за покоряване. Не се плашете, а смело се втурнете към покоряването на нови върхове.

Риби

Днес ще имате желание за подвизи, но е добре да си дадете сметка за силите, с които разполагате. Никой не очаква чудеса от вас, а хубавите неща стават бавно.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети