Дневен хороскоп за неделя, 17 март

DenNews.bg
17.03.2019
размер на текста:

Овен

Тази неделя е ден за разработването на бъдещи планове. Сега е време да действате с размах и да си обещаете, че ще направите всичко възможно, за да сбъднете желанията си.

Телец

Тази неделя не преувеличавайте важността на нещата, в това число и проблемите. Всичко е толкова голямо или значимо, колкото важност му отдаваме ние самите. Във всеки един момент може да промените това.

Близнаци

Тази неделя запълнете деня с цветове. Може да излезете за покупки за обновяване на гардероба ви. А може и да внесете цветни акценти в дома ви.

Рак

Тази неделя ще разберете нещо ново за половинката ви. Съвсем възможно е пред вас да се появи един нов човек. Не сте подозирали колко много имате.

Лъв

Тази неделя не мислете за предстоящия понеделник, той със сигурност ще дойде, но не му отдавайте толкова голямо значение. Задача ви сега е да се чувствате добре.

Дева

Тази неделя не отивайте прекалено далеч в мислите за бъдещето. Обърнете внимание на това, което предстои в близките дни, но сега се заредете с положителна енергия.

Везни

Тази неделя не си поставяйте прекалено големи изисквания, особено ако никой друг не го изисква от вас. Сега е време да намалите темпото и да помислите с какво може да се възнаградите.

Скорпион

Тази неделя не оставайте у дома. Направете си удоволствието да се разходите по магазините и не се връщайте у дома без подарък за вас. Изберете нещо цветно и екстравагантно.

Стрелец

Тази неделя не се опитвайте да се надскачате. Не случайно денят е почивен. Запазете наличното и го пазете, защото ще ви трябва.

Козирог 

Тази неделя е важно да сте по-различни от обикновено. Ако сте поканени на парти не се колебайте да интерпретирате. Позволявайте си да излизате от границите от време на време.

Водолей

Тази неделя не се доверявайте на хора, които познавате от скоро, колкото и убедително да изглеждат. Напълно способни сте да се справите сами със ситуацията без да разкривате свои тайни.

Риби

Тази неделя се обърнете към най-близкия ви приятел преда да предприемете сериозна крачка в личния ви живот. Възможно е да преувеличавате даден проблем, който лесно може да се разреши.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети