Дневен хороскоп за събота, 16 март

DenNews.bg
16.03.2019
размер на текста:

Овен

Тази събота не оставайте длъжни на себе си. Погрижете се денят да е незабравим, каквото и да ви коства това - дори да се наложи да станете по-рано.

Телец

Това е ден, в който да се пазите от изкушения. Сега сладкото и алкохолът ще имат по-силно въздействие. Отидете на място, където ще сте далеч от такива неща.

Близнаци

Тази събота прекарайте в движение. Със затоплянето на времето вариантите за спорт се увеличават. Просто трябва да намерите своето призвание.

Рак

Тази събота направете повече, отколкото се очаква от вас. Сега е важно да покажете, че сте инициативни. Вечерта се поглезете с приятна разходка.

Лъв

Тази събота няма да ви е лесно да осъществите желанията си. Направете така, че поне едно от тях да е изпълнено, за да не сте съвсем с празни ръце.

Дева

Тази събота прекарайте в търсене на нови занимания. Дори да ви отнеме време и да не успеете веднага - не се отказвайте от процеса. Важното е да успеете.

Везни

Тази събота потърсете съмишленици за важна задача, която ви предстои. Може да сте горди, но със сигурност ще имате нужда от подкрепа, а и така ще си спестите много усилия.

Скорпион

Тази събота не бъдете прекалено прощаващи. Ако сега ви е трудно да направите компромиси, със сигурност в бъдеще няма да ви е по-лесно.

Стрелец

Тази събота не се развихряйте в мечти. По-важно е какво имате реално. Обърнете му внимание на него, вместо да преследвате сапунени мехури.

Козирог 

Тази събота не правете компромиси с желанията ви. Сега ви е паднало да се забавлявате, както искате. Най-добре прекарайте деня сами.

Водолей

Тази събота не се оставяйте на течението. Вземете контрола над събитията в свои ръце и се наслаждавайте на резултатите.

Риби

Тази събота се постарайте да научите, колкото се може повече от случващото се. Сега мозъкът ви ще е като гъба, която попива всякаква информация.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети