Дневен хороскоп за сряда, 13 март

DenNews.bg
13.03.2019
размер на текста:

Овен

Тази сряда бъдете себе си. Така поне ще сте сигурни, че всичко, което ще направите ще е плод на собствените ви усилия и няма да има чужда намеса.

Телец

Тази сряда не се вглеждайте в чуждите грешки. През това време може да допуснете ваша, за която да отделите много време, за да я поправите.

Близнаци

Тази сряда не търсете виновник за проблемите ви. Голяма част от тях се дължат на факта, че сте допуснали в живота ви не когото трябва.

Рак

Тази сряда всичко, което кажете може да се използва срещу вас. Колкото и да сте убедени, че сте прави, допуснете възможността да не е така.

Лъв 

Тази сряда не отговаряйте на въпроси, свързани с личния ви живот. Може да се окаже, че се улесните някого да ви нарани по-късно.

Дева

Тази сряда си припомнете дадено обещание и започнете изпълнението му възможно най-скоро. Вземете си бележка да не допускате подобно закъснение вече.

Везни

Тази сряда очаквайте обаждане от стар приятел. Забравете за старите обиди и се опитайте да покажете, че сте помъдрели.

Скорпион

Тази сряда потърсете съвет от близък човек за решаването на личен въпрос. Бъдете напълно искрени, за да може да ви се помогне адекватно.

Стрелец

Тази сряда е добре да пропътувате сами пътя до истината. Застанали сте на едно място прекалено дълго време. Много вероятно е да закъснеете.

Козирог

 Тази сряда може да се окажете в центъра на безсмислен спор. Ще имате шанса да потушите напрежението и да направите така че всичко да приключи с минимално загуби.

Водолей

Тази сряда не се втурвайте да помагате, ако не са ви помолили за това. Възможно е да се подлъжете за същността на ситуацията и да се окаже, че няма да ви достигнат ресурсите.

Риби

Тази сряда трябва да потърсите вътрешния си баланс. Каквато и да е цената не се колебайте да я платите. Спокойствието ви е безценно.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети