Дневен хороскоп за вторник, 12 март

DenNews.bg
12.03.2019
размер на текста:

Овен

Днес не променяйте нищо в плановете си. Сега няма място за нови задачи, дори да сте приключили с всичко, което сте набелязали. Вечерта отделете повече време за почивка.

Телец

Днес ще имате поле за изява и усилията ви няма да останат незабелязани, но не очаквайте кой знае какви последици от това. Сега се въоръжете с търпение, докато дойде моментът на признанието.

Близнаци

Днес ще ви е трудно да намерите обяснение на случващото се и не го правете на всяка цена. Когато сте готови - тогава и ще стане ясно това, което ви интересува.

Рак

Животът не е лесен, но път е прекрасен и този вторник ще ви убеди в истинността на тези думи. Не бързайте с реакциите и изводите по неприятен повод и изчакайте.

Лъв

Денят ще бъде благоразположен към вас. Възползвайте се от възможностите, но не прекалявайте с взимането. Важно е да имате, колкото ви трябва - не повече.

Дева

Каквито и причини или оправдания да имате за своето бездействие резултатите ще бъдат само за вас. Може би си заслужава да спечелите време, като пренебрегнете всичко, което ви пречи на работния процес.

Везни

Днес може да си фантазирате, колкото си искате, но в един момент ще трябва да се върнете в реалността. В противен случай ще ви останат прекалено много неща за довършване и наваксване.

Скорпион

Днес ще се ползвате с високо доверие от страна на близките ви. Това може да ви изкуши да се възползвате от ситуацията. Знайте, че рано или късно това ще си проличи.

Стрелец

Днес няма да сте в настроение за екипна работа, не се мъчете дори и да имате най-доброто желание да сте част от екипа. Измислете си излизане навън и се отдалече от тълпата.

Козирог 

Видимото ви хладнокръвие днес ще впечатли мнозина. Важното обаче е вие самите да се впечатлите и да поддържате реален вътрешния си баланс.

Водолей

Това е ден, в който трябва да разчитате само на собствените ви сили. Чуждите идеи и предложения само ще ви объркат, забавят и направят задачата ви по-сложна.

Риби

Този вторник не се подавайте на ласкави думи. Рискувате да се превърнете в оръжието в нечии ръце. Не се подавайте на манипулации.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети