Дневен хороскоп за неделя, 10 март

DenNews.bg
10.03.2019
размер на текста:

Овен

Тази неделя не започвайте нищо ново без да сте довършили вече започнати неща. Ситуацията в момента е взривоопасна и ще продължи до утре. В този момент можете да доведете до неочаквани нива неща, които сте започнали преди.

Телец

Тази неделя може би правите крачки, които са прекалено големи за вас. Точно от тук произлизат всичките и проблеми. Дайте си сметка за възможностите си и действайте спрямо тях.

Близнаци

Тази неделя не се уповавайте на никакви условности. Трябва да разглеждате всичко в сегашно време. Забравете за думи като: „дали“ или „сега“. Можете напълно да разчитате на интуицията си.

Рак

Тази неделя не мислете за неща, които не можете да промените. Опитайте нещо, което ви се струва немислимо и тогава може би нещата ще се получат. Да губите време, като упорствате – не си струва.

Лъв

Тази неделя преди всичко ще трябва да правите компромиси. Във всеки случай, това ще е много по-добре, отколкото да влизате в открити конфликти.

Дева

Тази неделя хората около вас няма да са много благосклонни към вас и вината за това няма да е само тяхна. Вие не трябва да показвате истинските си чувства, защото това ще се отрази още по-зле на отношенията.

Везни

Тази неделя е много вероятно всичките ви предположения днес да се окажат истина. Ако това се окаже истина, започнете да действате без никакво отлагане на момента. Не чакайте повече доказателства. 

Скорпион

Никаква връзка не може да бъде построена на основата на подчинението. Дайте свобода на партньора си и самите вие се насладете на тази връзка. Ако не го направите, само ще си мислите, че имате сериозна връзка.

Стрелец

Тази неделя ще подхождате с голяма свежест и вдъхновение към всякакви проблеми, с които преди сте имали големи затруднения. В момента единственото ограничение за вас ще бъдат силите ви, които не са особено много.

Козирог

Тази неделя ще имате такъв прилив на енергия, че ще можете да се справите със всичко, което ви се изпречи на пътя. Ще има само един проблем – едва ли ще имате желание да направите, каквото и да било.

Водолей

Тази неделя слушайте внимателно, какво ви казват, но не се ограничавайте само в смисъла на думите. Има огромно значение тона с който са казани и начина, по който е направено. Също така обърнете внимание на това, какво говори лицето.

Риби

Тази неделя трябва да правите разлика между помощ, която се оказва на човек в нужда и поощряване на безотговорното поведение. Ако не направите тази разлика, просто ще ви се качат на главата, ако вече не са го направили.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети