Извадиха тяло от самолета на Емилиано Сала

DenNews.bg
07.02.2019
размер на текста:

Извадиха тяло от самолета, който се разби по време на курс над Ламанша, с който 28-годишният футболист Емилиано Сала пътуваше от Франция към новия си отбор в Кардиф, съобщава Би Би Си.
Самолетът, който изчезна преди две седмици, бе открит в морето близо до остро Гърнзи. Още при първия оглед бе установено, че в останките има човешко тяло. Все още обаче не е ясно дали това е Сала или пилотът на самолета.
Тялото е откарано на остров Портланд, за да бъде предаден на следствието в Дорсет. Не са оповестени подробности относно неговата идентификация.
Междувременно стана ясно, че бившият клуб на Сала, Нант, е поискал от Кардиф Сити да плати таксата за трансфер от 15 милиона паунда. 28-годишният Сала подписа с Кардиф, но така и не игра за клуба.
Таксата трябваше да бъде изплатена в продължение на три години, но Кардиф е удържал първото заплащане, докато случаят не бъде окончателно решен.
Припомняме, че подводната операция бе платена от редица футболни звезди, сред които и Меси. При благоприятни условия операцията трябва да продължи с изваждане на лекия самолет.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети