Д-р Иван Ибришимов получи номинация за евродепутат

DenNews.bg
25.02.2019
размер на текста:

Народният представител от Дупница д-р Иван Ибришимов получи номинация за евродепутат от делегатите на общинската партийна конференция на БСП-Кюстендил. С гласуване бе излъчен списък от 26 кандидати за представители в Европейския парламент. Само двама от тях обаче са от региона-д-р Ибришимов и общинският съветник от Кюстендил Атанас Георгиев.
В списъка влиза и настоящият народен представител Валери Жаблянов, който бе водач на листата в област Кюстендил, но не е от този край, а от Радомирско.
Сред номинираните от делегатите от Кюстендил са още бившият партиен лидер на левицата и настоящ евродепутат Сергей Станишев, настоящият червен лидер Корнелия Нинова, Елена Йончева, Петър Курумбашев, Деница Златева, Кристиян Вигенин, Ангел Найденов и други.
76 делегати от общо 145 присъстваха на заседанието на конференцията. Гости на нея бяха Калоян Паргов - член на Изпълнителното бюро на БСП, както и председател на Градския съвет на БСП – София, народният представител Валери Жаблянов и Станислав Павлов - областен председател на БСП-Кюстендил и общински съветник в Дупница.
В следващите дни предстоят конференциите на БСП в общините Рила, Бобов дол, Сапарева баня и невестино, а организацията в Дупница ще се събере на 11 март.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети