Дневен хороскоп за събота, 23 февруари

DenNews.bg
23.02.2019
размер на текста:

Овен

Тази събота избягвайте да се занимавате с неща, които са ви слабо познати. Рискувате да се нараните заради недостатъчно опит и информация.

Телец

През този ден не вярвайте на слухове. Някой ще се опита да очерни ваш приятел. Помислете как бихте се чувствали, ако сте на негово място.

Близнаци

Ако искате да постигнете целите си не огласявайте намеренията си на всеослушание. Тихо преследвайте целите си и ще успеете.

Рак

Днес бъдете внимателни в изказа си. Има риск да нараните някого с непремерени думи. По-добре ги запазете за себе си.

Лъв

Днес ще ви се наложи да се занимаете с извънредни дейности. Не съжалявайте, защото по този начин си спестявате бъдещи неприятни занимавки. Отменете ги сега.

Дева

Тихата обстановка днес ще ви даде повече удовлетворение от шумната приятелска компания. Не се колебайте да откажете покана и да останете у дома.

Везни

Тази събота може да се превърнете в изключително търсена личност. Не се подавайте на суетата и изключете телефона си. Вашето спокойствие е най-важно. 

Скорпион

Тази събота не позволявайте някой друг да определя правилата. Прекарайте деня според нуждите ви. Повишете тонуса си с повече сън.

Стрелец

Тази събота не се осланяйте на страховете си. Потърсете експертно мнение, с което да се съобразите. Интепретациите сега не са подходящи.

Козирог

Това е ден, в който е добре да избягвате разговори по спорни въпроси. Изказването на мнението ви може да предизвика конфликт и да ви навлече неприятности.

Водолей

Тази събота може да изпитате известен дискомфорт, но това ще ви доведе до гениално хрумване. Така и интересното занимание през деня ще ви е осигурено.

Риби

Бездействието няма да ви помогне при справянето с даден проблем. Сега е необходимо да вложите максимално усилия и да спазвате твърдо начертан график.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети