Дневен хороскоп за петък, 15 февруари

DenNews.bg
15.02.2019
размер на текста:

Овен

Днес ще може да си позволите повече свободно време. Не е задължително да се натоварвате с всичко, което ви се изпречи пред погледа, а и не може да се справите с толкова много неща.

Телец

Този петък ще получите много повече, отколкото сте очаквали. Проблемът е, че отсреща ще очакват същото, че и повече. Ще трябва да се постараете.

Близнаци

Този петък ще получите закъснял подарък. Не бройте времето, а оценете жеста и същността на действието. Те може да ви направят най-щастливия човек на света.

Рак

Този петък ще сте на крилете на щастието. Може да се похвалите на когото искате, но не забравяйте, че щастието изисква своите непрекъснати грижи.

Лъв

Този петък се опитайте да намалите темпото, за да не се наложи да го правите принудително. В никакъв случай не се залавяйте с извънредна работа.

Дева

Този петък не бъдете прекалено критични към околните и най-вече близките. Всеки може да критикува, но важното е да се създава и най-вече - да се запазва. Насочете усилията си натам.

Везни

Този петък заложете на простотата. Нищо не е толкова сложно, колкото човек може да си го направи сам. Много е важно да търсите решения, а да не се самосъжалявате.

Скорпион

Този петък надеждите са ви в повече и рискувате да преминете в света на илюзиите. Сега е важно да сте здраво стъпили на земята и да не си правите сметките без кръчмаря.

Стрелец

Този петък е добър ден за планиране. Почивната вечер ще развихри фантазията ви. Запишете идеите си, за да сравните след време какво сте изпълнили.

Козирог

Този петък се отдайте на удоволствия. Ще получите изненадващ подарък, който ще ви вдъхнови за извънредни приключения и предварително приключил работен ден.

Водолей

Този петък очаквайте някои промени в плановете за почивните дни. Потърсете смисъл във всичко, което се случва, а най-вече потърсете доброто в ситуацията.

Риби

Този петък нарушете някакво правило. Нека не бъде фатално, но е добре да си позволите повече свобода и лукса да сте безразсъдни поне за малко.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети