Майки на 4 бебета, родени ин витро с финансовата подкрепа на община Дупница, получиха подаръци лично от кмета Методи Чимев

DenNews.bg
23.12.2019
размер на текста:

 4 са бебетата на Дупница, които се родиха тази година с финансовата подкрепа на Община Дупница за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. Както всяка година, и тази кметът на Общината инж.Методи Чимев посрещна в кабинета си майките на новородените, за да даде своите дарове за най-малките жители на града. Родителите на близнаците Мария и Христо, както и на Филип получиха играчки за своите отрочета, а поради ангажименти, на срещата не успя да присъства родител на другото детенце. Освен дарове за децата, инж.Чимев връчи и традиционните плакети на родителите.
Финансовото подпомагане в община Дупница стартира в началото на 2012 година, като любопитното е, че това бе и първата Наредба, която утвърди инж.Чимев след встъпването си в длъжност. От тогава досега, с финансовата помощ на Община Дупница са се родили 35 бебчета. Всяка година преди Коледа, от Общината даряват новородените с подаръци.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети