Община Дупница обяви прием на документи за кандидатстване под наем в общинските жилища

DenNews.bg
02.12.2019
размер на текста:

Прием на документи за кандидатстване под наем в общинските жилища, обявява Община Дупница. Към момента свободните апартаменти са - един двустаен и два тристайни, а подаването на документите е със срок до 2-и януари 2020 година.
9-членна комисия, в която влизат 5-има общински съветници и 4-ма от администрацията ще определят класирането, както и резервите, които своевременно ще бъдат настанявани след освобождаване. Сред условията към кандидатите са - да нямат собствено жилище, вила или друго годно за живеене място, не са прехвърляли имоти за живеене в последните 10 години, нямат имот, който е предназначен за жилищно или вилно строителство и други.
Необходимите документи, които се входират в деловодството на администрацията са: удостоверение за извършени сделки с имоти от Служба по вписвания за 10 години, служебни бележки за доходите през миналата година от трудово или служебно правоотношение, а при наличие на други доходи - копие от данъчна декларация, удостоверение за получаване/не получаване на детски и социални надбавки от Дирекция социално подпомагане, копие от решение на ТЕЛК (ако има такова). Наемната месечна цена е 1,50 лв/кв.м.
След заседание на комисията, ще бъде определено и класирането.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети