Дневен хороскоп за днес, 13 декември

DenNews.bg
13.12.2019
размер на текста:

Овен


Този петък ще спечелите приятел. Най-интересно ще бъде, че до скоро той е бил ваш конкурент и дори враг.

 

Телец


През този ден ще имате възможността да докажете всичко, което сте претендирали, че може да направите. Действията ви ще бъдат гледани под лупа.


Близнаци


Денят обещава да е наситен с много задължения и отговорности. Няма да може да се измъкнете от нито едно от тях. Ще ви е нужда сериозна мобилизация.


Рак


През този ден трябва да бъдете умерени и спокойни, но в никакъв случай пасивни. Днес е ден за велики дела, действайте напористо, но тихо.


Лъв


Денят, на пръв поглед, ще бъде обикновен. Това, което направите днес, обаче ще има своите последици, по-скоро в положителен смисъл, в дългосрочен план.


Дева


Днес това, което не ви харесва ще ви донесе повече полза, заради информацията и опита, които може да почерпите. Наблюдавайте спокойно и мълчаливо, направете своите изводи.


Везни


Днес бъдете внимателни във финансовите си отношения, особено ако са свързани със жена. Не пилейте пари за излишни подаръци.


Скорпион


Днес е ден за намиране на смисъл. Изведнъж ще осъзнаете важно за вас, ще намерите разрешение на проблем или ще откриете изгубена вещ.


Стрелец


Този петък може да ви срещне с голямата ви любов. Привличането може да започне на сексуална основа, но скоро ще разберете и че има нещо повече.


Козирог


Днес няма да може да сте в центъра на вниманието. Това, обаче, не означава да стоите със скръстени ръце – напротив. Направеното днес от вас ще изпъкне, но след време.


Водолей


Отдайте вниманието и активността си за решаването на въпрос, свързан със семейството и дома ви. Дори да ви се вижда маловажен проблемът изисква незабавни действия.


Риби


Този петък се отървете от психическото натоварване. Много е важно да бъдете в мир със себе си. Не позволявайте на никой да наруши комфорта ви. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети