Съдия Мухтийска влезе за последен път в съдебна зала и на излизане бе посрещната с аплодисменти от колектива на Окръжен съд – Кюстендил

DenNews.bg
11.12.2019
размер на текста:

 Съдия Галина Драганова Мухтийска от Окръжен съд- Кюстендил бе отличена от ВСС с най- високото отличие в съдебната власт- „личен почетен знак първа степен – златен“, както и с парична награда в размер на 1000 лева. Решението на ВСС е по предложение на Мирослав Начев – и. ф. административен ръководител – председател на Окръжен съд – Кюстендил.
Съдия Мухтийска има над 40 години юридически стаж. Работи като съдия от 1983 година до настоящия момент, като ВСС гласува за освобождаването й от длъжност, считано от 12.01.2020 година, поради навършване на необходимата възраст за пенсиониране.
За времето от 1994 до 2010 година, съдия Галина Мухтийска е била заместник административен ръководител на Окръжен съд- Кюстендил. Разглежда граждански, търговски дела, както и дела по несъстоятелност.

Съдия Галина Мухтийска днес влезе за последен път в съдебната зала и на излизане бе посрещната с аплодисменти от колектива на Окръжен съд – Кюстендил. Тя получи букет с цветя от председателя на съда Мирослав Начев, с пожелания за здраве и успехи.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети