Залози за следващия ход на Великобритания

DenNews.bg
10.12.2019
размер на текста:

 Днес, наред със залозите за спортни събития, има надпревари и от политически характер, които обикновено са очаквани – например кой ще е следващият президент на САЩ.
Но има и по-забавни случаи.
През 2016 г. Обединеното кралство гласува напускането си на ЕС – процесът Brexit, който за 3 години не постигна нищо от очакваното.
С настоящата ситуация в Кралството залогът „Какво ще напусне сега Великобритания?“ изглежда адекватен начин да преценим британските настроения.
Този въпрос надхвърля границите на обикновен облог, разбира се, но е възможност за добра печалба.

 

Последни коефициенти

Brexit продължава да е на ход без изгледи за изход, но кой ще е следващият? Ето залаганията в Betway.

Някои предложения са странни, но и преди години никой не мислеше, че страната ще напусне ЕС, затова нека разгледаме опциите, предлагани от големите букмейкъри.

 

Несигурни

ОН обединява нации от бившата Британска империя и е създадена, за да продължи културните и политическите им отношения. Общността може и да не е толкова важна за британците, но Великобритания я ръководи и няма да се откаже от тази роля.
ООН и НАТО са организации, от които Кралството трябва да бъде част, за да запази позиция в световните дела, а с настоящия президент на САЩ и с политическите перспективи в Европа участието й в тях е повече от важно.
Малко вероятно е и да напусне Олимпийските игри. Въпреки че постиженията й не са от най-златните, Олимпиадата в Лондон през 2012 г. показа, че спортът се цени и е нещо, което обединява страната.

 

Възможни

Както навсякъде, така и в света на спорта говорят парите. ФИФА управлява световния футбол, но все повече клубове са с богати собственици, които смятат, че международните прояви спират печалбите заради контузиите на най-добрите им играчи.
Също така, Англия, Уелс, Шотландия и Северна Ирландия имат свои представители, така че всеобщо отказване е малко вероятно.
Такъв е случаят и с Международния съвет по крикет, където Кралството разчита основно на индийския крикет.
„Купа Райдър“ е популярно голф състезание с участието на едни от най-добрите играчи за отборите на САЩ и Европа.
Великобритания не напуска Европейския континент, а ЕС, но все пак поставя въпроси относно представителството – британските голфъри ще се считат ли за европейски, за да участват в Купата?

 

Политически срив

Политиката днес е смущаваща и трудна за прогнозиране, така че, ако Великобритания изостави МВФ и СТО, няма да е чудо.
Без политически срив обаче, не очакваме да го направи и да загуби влиянието си. Но това бе един от основните аргументи за Brexit и всички знаем какво се случи.

 

Любимецът

Британците обичат и мразят Евровизия едновременно. Въпреки че феновете, поради оскъдните точки през последните години, се оплакват от моделите на гласуване, Евровизия е може би единственото европейско шоу, което следят.

 

Заключение

Тези залагания очевидно са просто за забавление.
Все пак Betway приема залози, а с днешната политика човек никога не знае.

 


 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети