Дупница се готви за голям бой - Pro fight 17

DenNews.bg
29.11.2019
размер на текста:

За трета поредна година Дупница ще бъде домакин на гала вечер по кикбокс. Pro fight 17 ще се проведе утре, събота от 19.30 часа в Спортната зала. Официалният кантар на бойците бе днес и премина успешно, макар да се наложи лека корекция в теглото на някои от състезателите.

Официален гост на събитието в събота ще бъде министърът на спорта Красен Кралев, а покана да присъства е отправена и до премиера Бойко Борисов. Ще се проведат една боксова среща и 8 срещи по кикбокс. Боксовата среща е реванш между Антонио Григоров от боксов клуб Славия и 7-кратния шампион на България Григор Саруханян от клуб Кико. В мачовете по кикбокс ще има и международно участие. Димитър Пенчев от клуб Скорпион Плевен излиза срещу гърка Михалис Аргирис. Теодор Христов от Боил Варна ще се бие срещу Милош Янкович от Ниш, Сърбия. Живко Гюров от бургаския клуб Интер излиза срещу Лазар Арсич от Ниш, Сърбия.

Илиан Томанов от Скаптопара Благоевград излиза на ринга срещу Мики Ивановски от Северна Македония. Файт-картата предлага и варненско дерби между Али Юзеир от клуб Вокил и Александър Чакъров от клуб Боил. Яни Янчев от варненския клуб Вокил пък ще се бие срещу представителя на СК Армеец Даниел Гецов. Дупнишкият спортен клуб Патриот ще има двама бойци на гала вечерта. Драгомир Кацаров ще се бие срещу Валентинос Кириакидис от Гърция, а Доброслав Радев ще защитава Балканския си пояс срещу 30-годишния кикбоксьор от Сърбия Славиан Драгишич.

Ще се изиграят и 3 подгряващи срещи. Първата от тях е между дупничанина Мони Василев и Рандъм Иванов. Ще се срещнат и Мартин Копривленски срещу Йордан Валентинов и Браян Георгиев срещу Дилан Ивановски.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети