Дея Милтанова донесе сребро за Дупница

DenNews.bg
18.11.2019
размер на текста:

Отлично представяне записаха играчите на дупнишкия клуб по тенис на маса Марек 76 на Националния турнир „Млад олимпиец“ за деца до 12-годишна възраст.
Дея Милтанова е вицешампион, а Симеон Стоичков се класира 6-ти на турнира, провел се през уикенда в Двореца на спорта във Варна. В надпреварата взеха участие най-добрите 32 момичета и момчета на България.
Дея и Симеон не допуснаха загуба в групите и се класираха в основната схема на турнира. Продължавайки с победите напред, Дея Милтанова успя да стигне до финала, а Симеон Стоичков сред 6-те най добри състезатели на България. Така двамата успяха да се класират за големият финал, където ще играят само първите 16 момичета и момчета.
"Изключително представяне за двамата състезатели на клуба, показвайки едно голямо израстване и желание да бъдат сред най-добрите в този спорт. Вицешампионската титла на Дея и пореден медал за клуба, след като миналият месец Симеон Стоичков се класира трети на предходния турнир при 12-годишните и 6-и при 15-годишните. Едно голямо благодаря за всички, които помагат и ни подкрепят от самото създаване на клуба", коментира треньорът Иван Иванов.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети