Съдът в Кюстендил не уважи иска на Красимир Чаврагански за спиране решението на ОИК-Бобов дол, с което за кмет бе обявена Елза Величкова

DenNews.bg
15.11.2019
размер на текста:

Административният съд в Кюстендил отхвърли като неоснователно особеното искане за спиране на изпълнението на решение № 111 от 4-и ноември на ОИК Бобов дол, с което за избран кмет на общината бе обявена Елза Величкова. 
В Административен съд- Кюстендил бе образувано дело по по жалба на Красимир Георгиев Чаврагански от Бобов дол, в качеството му на кандидат за кмет на Община Бобов дол, с която обжалва Решение №111/04.11.2019г. на ОИК – Бобов дол за избор на кмет на Община Бобов дол. С жалбата е направено и искане за спиране изпълнението на решението.
С Определение № 796 от 15.11.2019 г., постановено в закрито заседание, съдът отхвърли като неоснователно особеното искане на Красимир Георгиев Чаврагански от Бобов дол за спиране изпълнението на Решение №111/04.11.2019г. на ОИК – Бобов дол за избор на кмет на Община Бобов дол.
Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред Върховния административен съд в 7-дневен срок, считано от съобщаването му на страните.

 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети