Дневен хороскоп за днес, 13 ноември

DenNews.bg
13.11.2019
размер на текста:

Овен


Тази сряда е много вероятно да си помислите, че не сте на правилното място. Дайте си повече време да се огледате около себе си и да разберете защо сте тук.


Телец


Това е ден, в който да получавате. Рискувате обаче да свикнете с това положение. Намирайте време да отвърнете с взаимност, за да не се окажете с празни ръце.


Близнаци


Ситуацията, в която се намирате в момента е едно изпитание. Понякога е добре сами да вдигаме летвата, за да не ни я вдигне някой друг.


Рак


Очаквате да ви четат мислите, а това е невъзможно. Задайте конкретните въпроси, за да имате точните отговори. Бъдете достатъчно ясни.


Лъв


Тази сряда ще разберете колко е хубаво да забравиш. Ще ви върнат услуга, която отдавна сте изтрили от съзнанието си, но този на когото сте я направили не ви е пренебрегнал.


Дева


Днешният ден обещава лесна печалба и спечелване на позиции. Ако може да реагирате срещнете се с онези хора, от които зависи да наложите своите виждания там, където желаете.


Везни


Днес ще имате по много от всичко, с което се заемете. Важното е да изберете такива дейности и мисли, които не биха могли да ви наредят, не само в момента, но и в един по-късен момент.


Скорпион


През този ден енергията ви ще е в повече и рискува да премине в агресивност. Освен това събитията сякаш ще подтикват към несдържаност от ваша страна.


Стрелец


Денят не е предназначен за назидание, а за раздяла със старото и ненужното. Може дори да ви бъде взето нещо, не по ваше желание. Оставете го да си отиде. Така е трябвало да стане. Не употребявайте алкохол.


Козирог


Може да се каже, че днес е вашият ден. С лекота ще постигате желаното, така че бързичко си спомнете какво искате най-много.


Водолей


Тази сряда ще получите неочакван подарък. Не проявявайте излишна скромност. Изживейте радостта от придобитото и не забравяйте да благодарите.


Риби


Тази сряда ще имате противоположни усещания. Заложете на това, което не вреди никому и е полезно за вас самите. Не се впускайте в драми. Източник: actualno.com
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети