Дневен хороскоп за днес, 7 октомври

DenNews.bg
07.10.2019
размер на текста:

Овен


Днес потърсете второ мнение по личен въпрос. Емоциите ви пречат да мислите трезво. Най-добре оставете чувствата да поутихнат преди да действате.


Телец


Днес не плувайте срещу течението, но изберете по-конструктивни и по-незабележими за околните начини да влияете на ситуацията. Денят е благоприятен за всичко, което ви доближава до собствените ви идеали.


Близнаци


Засилва се интуицията ви, заедно с това около вас се концентрират скрити фактори, може да се усеща нечие тайно влияние или интерес. Желателно е да ограничите контактите до минимум.


Рак


Този ден може да бъде труден за общуване и преговори. Различни емоции, опасения, недоволство ще пречат на съвместната ви дейност с другите.


Лъв


През този ден работата в уединение, въвеждането на ред, малко спорт ще ви помогнат да постигнете равновесие. Вечерта направете романтична изненада на половинката.


Дева


От първия ден на новата седмица навлизате в интензивни промени. Вашите успехи в голяма степен ще се определят от щастливия случай.


Везни


Днес е възможно да се разкъсвате между работата и дома си. Поставете служебните задължения на първо място. Няма да съжалявате.


Скорпион


Този понеделник може да пристъпите към нови дела. Особено актуални са домашните занимания и участието в живота на близките. Животът изисква от вас отговорна позиция.


Стрелец


Този понеделник информацията и контактите може да ви дойдат в повече. Всичко, за което мислите и мечтаете сега е възможно да се реализира.

 

 

Козирог


Този понеделник новини от далечно място може да предизвикат силни емоции и да ви накарат да преосмислите някои отношения, особено продължителните. Послушайте интуицията си.


Водолей


Днес отделете максимално внимание на текущите дела. Колкото и да ви се иска да захвърлите всичко и да се занимавате с нещо по-приятно.


Риби


През този ден дръжте в центъра на вниманието това, което ви е по силите да промените и да му повлияете. Останалото засега може да почака. Запазете някои идеи и особено критиката за себе си. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети