Модни размисли или какво трябва да знаем за цвета камел

DenNews.bg
29.10.2019
размер на текста:

Забелязвали ли сте как едни и същи модели дрехи в различни цветове изглеждат различно, при това в определени такива имат визия на по-скъпа дреха? Такъв цвят е т.нар камел. Той може да се причисли към нюанса на кафявото и е особено подходящ за връхни дрехи. Неслучайно доста палта се изработват именно в този нюанс, който придава класа на дрехата. Доста момичета смятат за задължително да имат такава връхна дреха в гардероба си. 

Камелът много добре се допълва с принтове, имитиращи животинска кожа. Анималистичните мотиви предимно се използват при обувките, а в останалата част от облеклото като пола или панталон са дпустими всякакви неутрални цветове. В това число можем да прибавим и розово, което много подхожда на камела.
Ако си купите палто с такъв цвят, можете да бъдете сигурни, че това няма да излезе от мода. Ще го носите сезон след сезон и то винаги яе изглежда модно. Оособено популярни в момента са оувърсайз палтата и светлите цветове през зимата. Много хора изключват бялото от гардероба си през студените месеци, което е грешка. Когато то се съчетае с топъл цвят, се „омекотява” и изглежда прекрасно върху вас.
Камелът е цвят, който започва да се приема от модните диктатори като черното и бялото – отиват си с всичко. Кожената пола с цвят камел, започва отвсякъде да заменя черната кожена пола и противно на мненията на мнозина се съчетава с много цветове.
Особено предпочитан е този цвят през есента. Това е така, защото обличайки се с него, ние ти отиваме с всичко, от което сме заобиколени, с цялата природа. Различните нюанси на този цвят, подобно на сивия, много се допълват и си отиват.
Много популярност доби тенденцията за съчетаване на елегантно облекло със спортни обувки например. Този стил е особено подходящ, когато използвате камел. Представете си палто в цвят камел с бели кецове. Повярвайте ни, това е поразяващо добра комбинация.
Източник: Онлайн магазин KAPERE

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети