Модни съвети или как да съчетаем обувки и клин

DenNews.bg
28.10.2019
размер на текста:

Клинът е доста използване дреха, както в ежедневието, така и при специфични съчетания, при други поводи. Въпреки неговата практичност и удобство, съществуват правила носенето му и съчетанието му с други дрехи и аксесоари.
Независимо от фигурата ви и това дали сте по-слаба или по-пълничка, не ходете само по клин. Идеята му е да се носи с други дрехи, които да го покриват, като някои типове рокли, поли,а най-добре – туника.
Какви обувки да изберем, когато сме облечени с клин?
Отговорът на този въпрос зависи и с каква горна дреха сте го съчетали. Добър избор са по-дългите потници или тениски, а много хора избират и дълги жилетки или ризи. През зимата често се срещано е да видите някой с дълъг пуловер и клин, този вариант подхожда както на ботуши, така и на боти. В слънчево и топло време обикновено съчетаваме клина в по-спортни вариации, които позволяват да сложите маратонки или кецове. Равните леки обувчици с подходяща спортно-елегантна блузка също не са лош избор. А, когато сте съчетали клина с някоя поличка или рокличка, обувката на висок ток също влиза в ход. Клин с висок ток е нож с две остриета, който може да ви накарате да изглеждате и доста смешно. За да избегнете този ефект, съблюдавайте горната си дреха, която трябва да бъде елегантна и стилна, да покрива клина и високата обувка да бъде перфектно допълнение към този изискан вид. Не се учудвайте, ако в горещите летни дни, забележите някой да се разхожда по клин, съчетан със сандали или дори джапанки.
Точно така, колкото и невероятно да звучи, дамският клин може да се комбинира с всички видове обувки. Той е функционален, удобен и класически. С подходящата обувка от спортен, той може да се превърне в елегантен, а на другия ден да отидете дори на работа с него.
Източник: https://e-obuvki.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети