ОИК-Дупница не установи нерегламентирана агитация в ОУ „Неофит Рилски“ и с. Крайници

DenNews.bg
27.10.2019
размер на текста:

Общинската избирателна комисия-Дупница не потвърди сигналите за извършване на нерегламентирана агитация пред изборните секции в ОУ „Неофит Рилски“ и пред изборната секция в Крайници, за които случаи по-рано днес бяха входирани жалби от две от основните политически партии.
Членове на ОИК са извършили проверка на място в двора на училище „Неофит Рилски“ в Дупница. Проведени са разговори с всички секционни комисии на територията на училището, както и с полицаите, охраняващи изборния ден. Всички са заявили, че изборния ден протича нормално и няма никакви нарушения.
Заради това жалбата е оставена без уважение.


Без уважение е оставена и жалбата за извършване на нерегламентирана агитация за един от кандидатите за кмет на село Крайници.
Както писахме, по-рано днес в комисията бе входирана жалба, че застъпничка на един от кандидатите извършва агитация пред секцията в селото.
Представители на ОИК са извършили проверка на място, като са провели разговор с всички членове на секционната комисия и полицая, охраняващ изборния ден, при което е установено, че не са налице описаните в жалбата обстоятелства.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети