Бюлетините за местния вот на 27 октомври пристигнаха в Областна администрация-Кюстендил

DenNews.bg
21.10.2019
размер на текста:

Отпечатаните хартиени бюлетини за местните избори на 27 октомври пристигнаха в Областна администрация – Кюстендил. Областният управител Виктор Янев, главният секретар Гергана Михайлова, служители на администрацията и представители на деветте Общински избирателни комисии присъстваха на получаването на бюлетините.
Броят на бюлетините за Кюстендилска област е 288 800. Това е с 10% повече от броя на избирателите в областта. Предаването на бюлетините от територията на печатницата се извърши чрез упълномощени представители на Областна администрация – Кюстендил, на деветте Общински избирателни комисии и под контрола на Министерство на финансите. Транспортирането им се извърши под строгия контрол на органите на МВР.


Бюлетините ще се съхраняват в определено от Областния управител помещение, запечатано с ленти, които са подписани от всички членове на деветте ОИК. Съхранението ще се извърши до предаването им на общинските администрации в областта. Помещението през цялото време ще се охранява от служители на МВР.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети