Кирил Добрев: С Първан Дангов и БСП ще наваксаме тези изгубени 8 г., защото Дупница се нуждае от промяна

DenNews.bg
16.09.2019
размер на текста:

„Тук съм, за да подкрепя Първан Дангов. Най-важното, което постигнахме е една консолидация в партията и обединение на цялото ляво пространство. Убеден съм, че Дупница има нужда от промяна. Дупница има нужда от нов начин на управление“, това каза председателят на Националния предизборен щаб на БСП Кирил Добрев при посещението си в Дупница днес.

Добрев се срещна с кандидатът за кмет Първан Дангов, водачът на листата на БСП за Общински съвет и областен и общински лидер на партията Станислав Павлов, председателят на предизборния щаб в Дупница д-р Иван Ибришимов, кандидатите за общински съветници д-р Елена Гюзелева, Борислав Тасков, Мария Иванова, Валентина Караганова, Ивайло Петров и др.

 

„Това са едни изгубени 8 г., които смятам с Първан Дангов и БСП да наваксаме. Има носталгия по Първан Дангов и това е обяснимо, защото всички проекти, всичко хубаво, което заложихме беше в неговото управление. Всички заеми и кредити, които имаше общината, бяха върнати по негово време. Оттам нататък всичко върви назад и затова смятам, че той е най-подходящият кандидат за кмет. Дупница има нужда от него“, каза Добрев и добави, че може само да пожелае на Дангов да спечели кметския вот, а листата на БСП да има най-много съветници в следващия Общински съвет.

 

„БСП има страхотна листа от авторитетни хора и нови лица. Това, че 60% от листата е гражданска квота показва, че няма нищо по-естествено от това гражданите на Дупница да намерят своите избраници в листата на БСП“, посочи Добрев.
Той и кандидатите разговаряха с граждани на пл. „Свобода“.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети