Калин Гелев и ГЕРБ със силна заявка за втори мандат в Сапарева баня

Опитни политици и млади професионалисти влизат в листата за Общински съвет

Избори 2019
01.10.2019
размер на текста:

С тържествен водосвет за здраве и успех, отслужен от свещениците Радослав Ваклин, Георги Марков и Райко Ваклин, ПП ГЕРБ в Сапарева баня даде старт на предизборната си кампания.

Кандидатът за кмет втори мандат Калин Гелев откри официално кампанията с думите: „Преди четири години тук, на същото място, ни гласувахте огромно доверие. Мисля, че го оправдахме, каквото и да ни е струвало. Тежка е отговорността да бъдеш в управлението и, ако сме обидили някого, ви молим за прошка! Няма да изброявам какво сме направили – делата сами говорят.“ Гелев посочи, че има още много какво да се свърши във всяко едно населено място от общината, но се надява направеното през изминалия мандат да бъде оценено и избирателите отново да дадат своето доверие.

Кандидатът за кмет обяви, че политическата сила в Сапарева баня стартира своята кампания с една благотворителна инициатива. „Искам да ви помоля да се обединим и да помогнем с каквото можем на нашия съгражданин от с. Ресилово Асен Гиздов, на когото са необходими средства за бъбречна трансплантация“, обясни Калин Гелев.

Пред уважилите откриването на кампанията досегашният градоначалник на Сапарева баня и кандидат за втори мандат представи своя екип, с когото ще се яви на местните избори на 27 октомври, под номер 43 в бюлетината.

В селата Сапарево и Овчарци партията отново залага на досегашните успешни кметове Йордан Йорданов и Йордан Куйов. В с. Ресилово кандидат за кмет ще бъде Мариана Доцина, която притежава нужния опит и умения, тъй като доскоро бе административен секретар на кметството там.

Пред десетките сапаревобанци бе представена и листата с кандидати за общински съветници. Калин Гелев определи хората в нея като трудолюбиви, достойни и съпричастни с проблемите на своята община. В листата на ГЕРБ всички населени места от общината имат свои представители. От с. Ресилово са финансовият консултант Евелина Гиздова и земеделският производител Йордан Йовев; от Овчарци – председателят на Общинския съвет през изминалия мандат Иван Куйов и съветникът Йордан Камджилов, а от с. Сапарево е техникът Калин Базиргянов.

В листата на политическата сила намират място също млади и дейни хора – фармацевтът Мишел Виячева и младият олимпиец, състезател по ски бягане Йордан Чучуганов. Сред новите лица в листата е Теодора Цветанова, която е от гражданската квота и работи като фармацевт, но също така се занимава активно с читалищна и културна дейност.

От партията залагат отново на опитни хора, които познават в детайли дейността и работата на местния парламент. Това са бившите общински съветници – Николай Мертекчийски, Христо Милтенов, Любен Кръстев и Любомир Георгиев.

Кандидатите на ГЕРБ в Сапарева баня дадоха заявка за една честна и толерантна кампания, по време на която ще показват свършеното до момента и ще предлагат реални решения за проблемите на общината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

 

 

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети