Дневен хороскоп за сряда, 9 януари

DenNews.bg
09.01.2019
размер на текста:

Овен

Тази сряда отделете повече време за себе си. С чиста съвест може да си купите нещо ваше усмотрение. Мащаба му също да е по ваша преценка.

Телец

Противопоставяте се на някои промени, но по този начин правите нещата още по-трудни за вас. Намерете начин да се адаптирате и да не усложнявате живота си.

Близнаци

Днес намерете начин да се успокоите по някакъв безопасен начин. Контактът с водата ще ви се отрази благотворно. Ако може намерете време да поплувате.

Рак

Плановете са хубаво нещо, но понякога обстоятелствата ни изненадват. Не настоявайте да стане вашето на всяка цена, защото може да е доста висока.

Лъв 

Днес не действайте от чуждо име. Вероятно сте уверени, че сте прави, но дори и така да е трябва да оставите действието на този, чието е правото.

Дева

Днес ще бъдете в центъра на вниманието. Това освен приятно е и задължаващо, така че не си позволявайте да сваляте нивото и за минутка.

Везни

Днес ще се запознаете с човек, който ще изиграе важна роля в живота ви занапред. Засега не разказвайте всичко за себе си. Оставете си време за опознаване. 

Скорпион

Колкото повече се опитвате да избягате от нещо, толкова по-настоятелно ще присъства в живота ви. Помислете добре какво и защо ви свързва и си разчистете сметките.

Стрелец

През този ден преди да действате се убедете, че сте разбрали всичко правилно. В противен случай само ще изхабите ресурсите си напразно.

Козирог

 Днес се опитайте да се спирате навреме. Няма да е добре за никого, ако направите предварителни изводи. Изслушвайте събеседниците си.

Водолей

През този ден заложете на работата в екип. Самостоятелните действия сега няма да дадат желания резултат. Бъдете възпитани и търпеливи. Риби Това е ден, в който ще сте в добра форма. От вашите действия мнозина ще почерпят своя опит и вдъхновение. Представете се в най-добрата ви светлина.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети