Дневен хороскоп за петък, 4 януари

DenNews.bg
04.01.2019
размер на текста:

Овен

Днес може да страдате от любовна мъка. Всъщност това не е чак толкова рядко срещано явление, така че просто продължете напред и не изпитвайте гняв. Обърнете внимание на здравето си и не подценявайте студа.

Телец

Днес не притискайте половинката си с излишни въпроси. Ако има нещо да ви се каже - рано или късно ще стане. Измислете си друго забавление.

Близнаци

Това е добър ден за започването на ново начало. Най-добре е да стартирате всичко сами и на по-късен етап да решите дали да включите в начинанието вашата половинка.

Рак

Това е ден, в който може да си устроите малък празник. Дори да нямате повод си спомнете за последния момент, в който сте били много щастливи и ли просто създайте такъв.

Лъв

През този ден няма да ви е лесно да ви се угоди, така че бъдете готови за определен отпор от страна на половинката ви. Може би е добре да излезете и да си подарите една приятна разходка.

Дева

През този ден не бързайте да се заричате и да давате обещания. Много скоро обстоятелствата ще се променят и няма да ви е лесно да изпълните това, което сте искали.

Везни

Днес обърнете повече внимание на половинката ви. Не е лесно да се угоди на някой, който не знае какво иска, така че първо решете именно тази задача. 

Скорпион

Днес може да се поглезите повече от обикновено. Ако пък нямате нужда може да насочите усилията си към любимия ви човек. Той или тя със сигурност няма да ви откажат това удоволствие.

Стрелец

През този ден може да се решите на по-сериозна стъпка в отношенията ви с любимия човек. Няма да е лошо да организирате една семейна среща, ако все още не сте запознали половинката ви с родителите ви.

Козирог 

През този ден потърсете утеха в познати неща. Ако се замислите добре дори няма да имате нужда от утеха. Бъдете повече оптимисти, отколкото скептици.

Водолей

Сега е моментът да изненадате вашата половинка. Покажете някоя дълго крита черта от вашия характер, но от положителните. Вечерта може да се заемете с дейност, свързана с изкуство.

Риби

Днес може да ви се наложи да свършите някоя друга работа, но със сигурност ще намерите време и за ваши любими дейности. Задачата ви е да направите така, че вторите да са повече.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети