След зрелищната акция на жандармерията в Дупница: Тийнейджър в ареста след сбиване, задържали са и обявен за общонационално издирване

DenNews.bg
31.01.2019
размер на текста:

 Вчера служители на РУ Дупница и техни колеги от дирекция „Жандармения“ проведоха специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната миграция, на конвенционалната престъпност в малките и отдалечени населени места, противодействие на престъпленията, свързани с данъчната и митническа система на РБ, проверки по Закона за безопасност на движението, по Закона за българските лични документи. Операцията се осъществи на територията на общините Дупница, Сапарева баня и Бобошево.
Съставени са 15 АУАН по ЗДвП, 14 АУАН по ЗБЛД, дерегистрирани са 3 леки автомобила, задържан е 19-годишен дупничанин за сбиване с негов познат поради неуредени лични сметки, на пострадалият е оказана медицинска помощ. 19-годишният ще остане 24 часа в полицейския арест, досъдебно производство е започнато в РУ Дупница за нанесена лека телесна повреда. Установен и задържан е 27-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване от главна дирекция „Национална полиция“ във връзка с наложена принудителна административна мярка „отнемане правото на пребиваване в Република България на чужденец“. 27-годишният мъж е гражданин на Република Молдова.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети