Дневен хороскоп за сряда, 30 януари

DenNews.bg
30.01.2019
размер на текста:

Овен

Ставате дори много пресметливи и практични, а това може и да не хареса на любимия ви човек. Днес сте предразположени да натрапвате мнението си, да спорите без особени причини и да говорите остроти.

Телец

Прямотата и оригиналността предразполагат към вас хората с всякакъв характер. Днес може да страдате от липсата на обективност в оценката на поведението на децата или на по-възрастните роднини.

Близнаци

Възможно е да избухнете бързо, когато опре до романтичните увлечения, но и бързо да охладнеете, ако чувствата не срещнат взаимност. По-скоро домашните ви няма да поддържат вашите нови увлечения и грандиозни планове, които вие ярко описвате като бъдещо благоденствие.

Рак

Днес любовните ви отношения могат да минат на заден план. Опитвате се да се изолирате от семейните проблеми. В мнозина се появява желанието да се усамотят, да медитират, философстват или да се потопят изцяло в работата.

Лъв

Възможна е тайна любовна връзка, която макар и богата на преживявания и романтика, няма да продължи много. Само общите неща и взаимната помощ помагат да се спаси брака.

Дева

Компромисът е възможен само при взаимен стремеж. Обърнете особено внимание на отношенията в семейството както между съпрузите, така и между бащата и децата. Успявате да разрешите основни проблеми, да се издигнете на нужната висота и там да заемете достатъчно здрави позиции.

Везни

Възможно е желанието веднага да постигнете своето без да се съобразявате с чувствата на партньора, да развали по-нататъшните ви отношения. В семейството са възможни огорчения, разочарования и обиди.

Скорпион

Усещането, че мечтите на целия ви живот не са се реализирали, ви носи известно разочарование. Не всичко в отношенията с околните устройва Скорпионите, тъй като изискванията им са твърде високи.

Стрелец

Възможно е да се проведе важен разговор, от който зависят по-нататъшните отношения с възлюбените. Получавате вест от далечен роднина, за чието съществуване дори не подозирате.

Козирог

Възможна е духовна близост с вашия избраник, общност на интересите, но при това е вероятна сексуална несъвместимост. Стремете се към съвършено нови отношения с близките, които трябва да бъдат основани на взаимното доверие и уважение.

Водолей

Любовта ви е завладяла изцяло – вие сте абсолютно щастливи и спокойни. Ценете настоящия момент и се наслаждавайте на всяка приятна минута. Събитията от деня помагат да възстановите мира и съгласието в семейството си. Благоприятен ден за индивидуално или колективно творчество.

Риби

Проявете активност в любовта, постарайте се да разширите кръга от познати, опитайте си щастието. Възможно е днес да бъдете по-възприемчиви към външни влияния.Съвместно прекараното свободно време укрепва взаимното разбиране в семейството.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети