Дневен хороскоп за четвъртък, 3 януари

DenNews.bg
03.01.2019
размер на текста:

Овен

Това е ден, в който няма да може да се поучите от чуждия опит. Вашите собствени стъпки ви водят по вашия път. Вашите грешки - също.

Телец

Днес не задържайте несъгласието си в себе си. Споделете мнението си и отстоявайте позицията си. Дори това да не промени нещата, хубаво е да заявите позиция.

Близнаци

Основното ви оръжие днес ще бъдат думите ви. Помнете, че каквото посеете - това ще пожънете, така че използвайте най-добрите от тях.

Рак

Това е ден, в който може да си позволите да бъдете по-настъпателни в личните отношения. Ако вие сте сигурни във вашите намерения, оставам само да убедите партньора си в същото.

Лъв

През този ден може да допуснете грешка, поради невнимание. Ако не ви е възможно да се съсредоточите, просто не се заемайте със сложни задачи. Вечерта у дома ви очаква приятна утеха.

Дева

През този ден може да не сте в центъра на събитията. Нека това не ви натъжава. Най-вероятно не сте в добрата си форма и звездният ви миг чака да бъдете напълно готови.

Везни

Днес ще ви е трудно да изразите своите мисли и чувства. Ако ви е хрумнало нещо важно, не пропускайте да го запишете. Изчакайте да отмине време, когато сте готови – тогава ще говорите. 

Скорпион

Днес някой ще се опита да ви въвлече в съмнително начинание. Не се изкушавайте, ако има прекалено много неизвестни. Пазете репутацията и себе си.

Стрелец

През този ден не забравяйте да си намислите желание. Но не го споделяйте с никого. Вечерта изберете книга със сериозна тематика.

Козирог

През този ден може да възникнат неочаквани спорове с близки и приятели. Запазете спокойствие и не позволявайте неразбирателството да премине в конфликт.

Водолей

През този ден може да си позволите да се отпуснете и помързелувате. Очаква ви цяла година работа, нищо няма да стане, ако преминете плавно към работния процес.

Риби

Днес любимият ви човек ще бъде един от най-щастливите хора на земята. Изпълнени сте с любов и нежност, които не може да спрете да му давате.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети