Дневен хороскоп за четвъртък, 17 януари

DenNews.bg
17.01.2019
размер на текста:

Овен

Това е ден, в който да потърсите нещо ново за себе си. Помислете какво не сте правили, но бихте искали да опитате и се втурнете в начинанието с рогата напред! Вечерта не ядосвайте половинката си.

Телец

Днес е добър ден да вложите силите и уменията ви в кулинарни предизвикателства. Ако нямате голям опит започнете с нещо по-лесно, за да не се демотивирате.

Близнаци

Днес се обадете на ваш приятел, който не сте чували отдавна. Използвайте почивните дни, за да се срещнете с него. Отсега планирайте графика си.

Рак

Това е ден, в който внимателно да планирате приоритети си. Помислете добре дали ваше желание няма да нарани партньора ви и какво бихте могли да жертвате.

Лъв 

Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки. Бъдете безкомпромисни в желанията ви и проверете добре всички условия.

Дева

Днес облечете любимите си дрехи и си направете любимата прическа. Важно е да се чувствате добре в кожата си и да сте готови за неочаквана среща с интересен човек.

Везни

Това е ден, който може да ви донесе неочаквана сума пари. Порадвайте се на придобивката си, но не бързайте да я използвате. Най-добре я оставете за резерв.

Скорпион

Днес може да ви се наложи да направите някои анализи за отминалите седмици. Денят е подходящ за раздяла с вредните навици и полагане на усилия за придобиването на полезни.

Стрелец

Това е ден, който да посветите на движението. Направете си дълга разходка или друго физическо натоварване, съобразено с възможностите ви. Избягвайте алкохола.

Козирог

Това е ден, в който да оставите нещата да се случват. Вашата намеса няма да промени кой знае какво, а вие ще загубите ценни сили и време в опитите си да им повлияете.

Водолей

Получили сте похвала и напълно заслужено може да се погордеете известно време. Колкото по-бързо се върнете в обичайния си ритъм, толкова повече поводи за гордост ще имате занапред.

Риби

Това е ден, в който да помислите за себе си и бъдещите ви удоволствия. Напоследък сте занемарили приятната част от живота и е време да наваксате.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети