Дневен хороскоп за неделя, 13 януари

DenNews.bg
13.01.2019
размер на текста:

Овен

Не тъгувайте по отминали връзки. Време е да погледнете напред и да потърсите нови хора, с които да построите бъдещите си планове.

Телец

Връзката ви е на кръстопът. Какво точно ще се случи от тук нататък зависи само от вас. Преценете добре възможностите си и желанията.

Близнаци

Опитът и грешките на другите ще са ви от полза днес. Бъдете наблюдател, но не и съдник. Много е важно да си вземете нужните поуки.

Рак

Днес дръжте емоциите си под контрол. Изявата на чувствата ви може да предизвика непредвидими реакции у партньора ви. Нямате нужда от тях.

Лъв

Това е ден, в който да сте пестеливи. Ще бъдете изкушени да похарчите сериозна сума пари, но замислете се - необходими ли са ви тези удоволствия.

Дева

Това е ден, в който на хоризонта ще се появи слънце и за вас. Запретнете ръкави и се възползвайте максимално от предложените възможности.

Везни

През този ден ще ви бъде гласувано огромно доверие. Направете така, че да покажете, че не случайно сте били избрани. 

Скорпион

Днес си поставете за цел да сте по-добри от предните дни. Нека това бъде вашето мото всяка сутрин от тук нататък.

Стрелец

Колкото и да ви се иска днес не давайте никакви обещания. Сега може да сте сигурни, че ще изпълните обещанието си, но след време нещата може да се променят.

Козирог 

Понякога намеренията са добри, но изпълнението им трябва да е на ниво, в противен случай действията се опорочават. Ако не сте сигурни в силите си, най-добре не се захващайте.

Водолей

Днес не задълбавайте прекалено много в мислите и чувствата си. Рискувате да потънете толкова дълбоко, че да не може да се измъкнете лесно.

Риби

Днес ще може да се разберете и с дявола. Не отстъпвайте от позициите си и настоявайте до край за изпълнението за вашите условия.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети