Да помогнем на Ивелина да се пребори с коварна болест!

DenNews.bg
10.01.2019
размер на текста:

Здравейте, пиша ви с молба, ако е възможно да споделите моя публикация за зов за помощ, за набиране на средства за лечение в чужбина. Благодаря предварително! 

Моля ви помогнете и разпространете❗️❗️❗️
Здравейте, скъпи дарители и приятели! Щастлива съм да ви съобщя добрата новина, днес излезе резултата от скенера и образуванието до трахеята вече го няма!

Здравейте, скъпи дарители и приятели! Щастлива съм да ви съобщя добрата новина, днес излезе резултата от скенера и образуванието до трахеята вече го няма! Да няма го, наистина го няма! Със сълзи на очите, от щастие и радост ви съобщавам, че това е най - добрият ми скенер от както водя битка с коварното заболяване лимфом на Ходжкин!  Но до тук свършват добрите новини, когато живота ми има цена, а тя е много голяма и непосилна за мен и моето семейство 180 000 лв.! Образуванията са се стопили, но раковите клетки все още върлуват в мен! Доктора ми каза, че трябва да бъдат направени всички 16 курса с Adcetris, защото съм пациент с висок риск от рецидив или прогресия! Има малка промяна в плана за лечение, а тя е че следващият скенер ще е след 16 - то вливане, всичко друго ще е както до сега, а именно на всеки 21 дни ще се провеждат курсовете, преди всеки курс ще се правят кръвни изследвания и всяка сряда ще ми бъдат поставяни инжекции с растежен фактор! На 08.01 ми беше петото вливане и поставянето на ваксините, които са необходими след трансплантацията и следващата ми дата за вливане е 29.01.2019 г., ако всичко върви по план! Можете да намерите още информация и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/ivelina.dachina/ - Да помогнем на ИВЕТО. Също така има и направен благотворителен базар https://www.facebook.com/groups/330820477443873/ - Благотворителен базар за Ивето! Вярваме в Доброто и в нейното Бъдеще!
Благодаря на всеки един от вас, който ме подкрепяше и продължава да ме подкрепя по един или друг начин! Благодарение на вас има надежда за мен! Моля ви не спирайте да разпространявате и който има възможно нека ми помогне, да победя тази коварна болест рак, без вашата помощ, няма да успея! Благодаря ви от цялото си сърце!
Можете да дарите по следните начин:


Дарителска сметка:

BG18RZBB91551039805313

BIC:RZBBBGSF

Ивелина Александрова Дачина

Ivelina Aleksandrova Dachina


Банкова сметка:

BG76CECB979010C7012100

BIC:CECBBGSF

Ивелина Александрова Дачина

Ivelina Alkesandrova Dachina


Pay Pal – i_dachina@abv.bg

Еконт - чрез паричен превод към банковата сметка на Ивето.

Изи пей - чрез паричен превод към банковата сметка. Или на :

helpkarma.com/help/zaiveto https://dmsbg.com/11471/dms-ive/

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети