Дневен хороскоп за вторник, 1 януари

DenNews.bg
01.01.2019
размер на текста:

 Овен

Честита Нова година! Това е ден, в който да харчите умерено и да имате реалистични желания и представа за нещата. Преди всичко мислете за здравето си!

Телец

Честита Нова година! Денят може да се нарече необикновен и действително ще бъдете приятно изненадани с някои действия от страна на ваши близки. Мнението ви на мъдрец ще бъде потърсено - не се колебайте да го дадете.

Близнаци

Честита Нова година! Днес ще чуете всички хубави думи, които искате да ви бъдат казани. Не се колебайте да изкажете и своите най-топли чувства към близките ви.

Рак

Честита Нова година! Близък човек ще се опита да ви изненада, но вие сте очаквали неговата постъпка. Престорете се на учудени и се отблагодарете подобаващо.

Лъв

Нова година! Наредете масата с любимите ви неща, тези, които действително искате. Излишното, в буквален и преносен смисъл, само ще ви натовари.

Дева

Честита Нова година! Днес може да си позволите да говорите открито за чувствата ви, така че никой няма нито да ви се подиграе, нито да ви осъди. Бъдете смели!

Везни

Честита Нова година! Това е ден, в който да не бързате и да не пришпорвате нищо. Добре е да запомните този начин на действие и да го прилагате и занапред.

Скорпион

Честита Нова година! Това е ден, в който да не поглеждате назад в миналото. Отправете взора си напред и веднага се заемете с нещо, което до сега не сте опитвали.

Стрелец

Честита Нова година! Това е ден, в който да се не напрягате. Поставянето на неизпълними и прекалено много цели може да ви изтощи.

Козирог

Честита Нова година! Сега е моментът да сте честни със себе си и да си обещаете по-малко илюзии. Скромността ще е най-добрият ви приятел през идната година.

Водолей

Честита Нова година! Не се срамувайте от това, че сте променили мнението си по даден въпрос. Адаптивността е безценно качество и само може да се гордеете с това.

Риби

Честита Нова година! Вдъхновението и ентусиазмът ви са безкрайни. Задачата ви е да изберете правилната насока и обект, към които да ги насочите.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети