Футболистите на Марек с дарение в помощ на директора на СУ „Климент Охридски“ Илия Близнаков, който се нуждае от лечение

DenNews.bg
06.09.2018
размер на текста:

Футболистите на Марек се включиха в кампанията в подкрепа на директора на СУ „Климент Охридски“ Илия Близнаков, който се нуждае от спешно лечение. Играчите от отбора даряват премиите си от мача с Беласица в подкрепа на Илия Близнаков, съобщиха от ръководството. Синът на Илия Близнаков – Александър е футболист в тима на Марек.
500 лева за лечението му ще дари и старши треньорът на отбора Цветан Видински. От ръководството на ФК Марек, както и всички футболисти, пожелават на Илия Близнаков успешно лечение и бързо възстановяване.
Както съобщихме, директорът на дупнишкото училище "Климент Охридски" е в тежко здравословно състояние. То се усложнява с всеки изминал ден, защото лекарите са затруднени в определянето каква диагноза да му поставят, въпреки десетките изследвания досега. Семейството му вече се затруднява да поема разходите по престой в болници, за медикаменти и консумативи.

 

Всеки, който има възможност, може да последва примера на футболистите и треньорите на Марек и да дари в подкрепа на Илия Близнаков. Прилагаме банковата сметка на жена му Десислава Василева.

 

Банка ДСК
Десислава Андонова Василева
IBAN BG17STSA93000006645933
BIC STSABGSF

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети