Съпругът на Мис България Наталия Гуркова е убит в ЮАР

DenNews.bg
25.09.2018
размер на текста:

Съпругът на Мис България Наталия Гуркова Джордже Михалевич е застрелян. Покушението е извършено снощи в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург. По информация на местните власти, мъжът е застрелян на светофар. Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу шофьора, през страничното стъкло, след което са избягали. Михалевич продължил с колата си 100 метра, след което излязъл и паднал на земята.
Властите отказват да съобщят подробности за самоличността на жертвата, както и какви са възможните причини за стрелбата.
По-късно в туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич-съпруг на мис България Наталия Гуркова.
От полицията заявиха мотивите за покушението все още не са известни.
Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за който се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург.
Сръбският предприемач е известен още като "Джордж Холивуд" и е собственик на компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.
Информацията за това, че разстреляният човек е именно Михалевич бе разпространена първо в туитър от местната разследваща журналистка Манди Уинър.
Тя направи това чрез пост в социалната мрежа. В профила си журналистката припомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич.
Той също е бил и приятел с Крис Куреметис, известен още като Господин Големия, който бе застрелян в The Cradle. Михалевич е бил харизматичен мъж и винаги е твърдял, че бизнесът му е чист и законен. Тя пише още, че той е женен за кралица на красотата от България. Двамата имат две малки деца. Те сега живеят в България. Преди години бащата на Михалевич е бил отвлечен и бит. Източник: dir.bg

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети