Дневен хороскоп за понеделник, 24 септември

DenNews.bg
24.09.2018
размер на текста:

Овен

Този почивен понеделник не губете време в осъзнаване, че не сте на работа. Наспете се добре, а може и да не излизате от леглото. Скоро няма да имате друга подобна възможност.

Телец

Денят е подходящ за всички дейности, свързани с изкуството. Позволете си повече размах и дайте пълна свобода на фантазията ви.

Близнаци

Сега е моментът да споделите своите тайни с любимия ви човек, свързани с връзката ви. Докато не сте открити отношенията ви няма как да са пълноценни.

Рак

Денят ще ви даде пълна свобода на действие. Най-трудно ще ви бъде да изберете с какво да се захване и рискувате деня да мине в лутани. "Хванете" първата идея и я изпълнете.

Лъв

Днес внимавайте с покупките. Може да бъдете подлъгани от промоция. Проверете цените и на други места.

Дева

Денят ще ви позволи да осъществите ваша лична мечта. Напълно възможно е да ви се случва по-често. Това зависи само от вас. 

Овен

През тази седмица облаците във връзката ви внезапно може да се сгъстят. Най-добре не търсете под вола теле и бъдете по-ниски от тревата

Везни

Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Направете си балансирана закуска и отделете време за движение и природа.

Скорпион

Днес не пресирайте партньора си с изпълнението на ваше желание. Не винаги случването на това, което искаме е най-доброто, колкото и желано да е то. 

Стрелец

Съществува вероятност да се загубите. Не посещавайте нови места сами и обърнете внимание до колко е зареден телефона ви. Информирайте ваш близък къде ще прекарате деня.

Козирог

Този понеделник не е работен, но може да ви се наложи да сте на линия. Със сигурност ще имате полза от труда си, така че не се ядосвайте.  

Водолей

Потърсете второ мнение по въпрос, свързан с ремонтни дейности у дома ви. Съществува риск да бъдете подведени с цените в тази насока.

Риби

Този понеделник прекарайте в движение. Вземете плодове и вода със себе си или друга храна. Очаква ви ново приятелство.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети