Дневен хороскоп за 21 септември

DenNews.bg
21.09.2018
размер на текста:

Овен

Този петък не губете ценно време да се чудите кое и как е възможно. Наблюдавайте внимателно ситуацията и си направете съответните изводи.

Телец

Този петък уважението ви към близките трябва да е на ниво. Съществува риск да забравите, че хората, с които общувате имат своите чувства и да развалите някои отношения.

Близнаци

Този петък шансът за изненадващи срещи и полезни запознанства е доста висок. В края на деня си отваряйте ушите добре, защото може да научите интересна информация.

Рак

Денят надмине и най-смелите ви очаквания. Ще получите всичко мечтано. Не преставайте да мечтаете, всеки има право да си представя най-добрите неща за себе си, а вие и ги заслужавате.

Лъв

Този петък се доверете на усещанията си или в краен случай разума, но само вашия. Съветите на другите няма да ви свършат работа по простата причина, че никой друг, освен вас, не е толкова добре запознат с темата.

Дева

Този петък е добре да направите точни разчети на финансите си. Много близо сте до осъществяването на ваша мечта.

Везни

Този петък може да срещнете трудности в общуването с любимия ви човек. Обсъдете проблема си само с човек, на когото имате доверие и всичко ще е наред.

Скорпион

През този ден оставете чувството си за хумор у дома или поне по-голямата част от него. Има риск да останете неразбрани, като грешката няма да бъде в събеседника ви, а в прекалено двусмислените ви думи. 

Стрелец

Този петък около обяд може да изпаднете в ситуация, в която да търсите изход от внезапно настъпило объркване. Това ще е добре дошло за вас, тъй като през последните сте натрупали доста излишна енергия.

Козирог

През този ден ще ви е трудно да се съсредоточите, което е съвсем нормално преди предстоящите три почивни дни. Не се опитвайте да промените нещата, няма да се получи, а и никой няма да забележи. 

 

Водолей

Това, което търсите е точно до вас, така че не се вглеждайте прекалено надалеч. Това съвсем не означава,че понижава качеството им. Бъдете повече оптимисти.

Риби

За да имате един успешен и приятен ден призовете на помощ въображението си. Освен това се опитайте да доведете нещата до край. В никакъв случай не се отказвайте на половината път.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети