Илия Близнаков благодари за оказаната помощ: Дадохте ми сили и надежда

DenNews.bg
14.09.2018
размер на текста:

Бившият директор на ОУ „Св. Климент Охридски“ в Дупница Илия Близнаков и съпругата му Десислава Василева изказват благодарност за оказаната им в този тежък за семейството момент помощ.
Както писахме, от половин година Илия Близнаков е с влошено здраве, средствата на семейството отиват за изследвания и болничен престой. Заради това общественикът Николай Табаков пое инициативата за благотворителна кампания в помощ на Илия Близнаков. Припомняме, че на благотворителната разпродажба бяха събрани 800 лв., футболистите на Марек дариха премиите си от един мач, а треньорът на футболния клуб Цветан Видински дари 500 лв. По обявената банкова сметка също са постъпили средства, като събраната до момента сума е 4 350 лв.

 

„Скъпи приятели, уважаеми организатори, творци, учители, футболисти и треньори, ръководители, медии и българи,


Позволете ни да изкажем най-искрените си благодарности за проявената щедрост, себеотрицание и човещина. В резултат на вашето вълнуващо спомоществователство само за няколко дни беше събрана значителната за нас сума от 4 350 лв.
Но не толкова парите, а топлината и себеотрицанието, с които се включихте в битката за живота ми, ми дава сила и надежда, за да продължа напред!
Вашата отзивчивост ме убеди - посятото семе дава своите кълнове.
България ще пребъде, ако българите като Вас се множат!
Като Ви пожелаваме здраве, дълголетие, щастие и успехи - изказваме своите най-искрени благодарности!“, пише в обръщението на Илия Близнаков и Десислава.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети