Дневен хороскоп за 20 август

DenNews.bg
20.08.2018
размер на текста:

Овен

Очакват ви добри новини в професионалната сфера. Бъдете внимателни в обещанията, които правите, за да не се нагърбите с прекалено много работа.

Телец

Този понеделник е подходящ за започването на нови начинания. Напишете на един лист всичко, което искате да започнете да правите. Разбъркайте ги и извадете 1-2 два.

Близнаци

Единственото, което което се иска от вас днес е да бъдете себе си. Не се замисляйте за последиците, но не оставяйте нищо скрито от душата си, което иска да види слънчевата светлина. 

Рак

Този понеделник може да подложи на изпитание възможностите ви. Сега от вас ще се очаква и изисква проявата на максимална дисциплина и самоконтрол. Не толкова често се налага да сте такива, но сега трябва да се стегнете и да оправдаете очакванията.

Лъв

Понеделник ще ви подари неочаквано щастие. Енергията ви ще бъде обект на завист. Вие пък ще „страдате“ от нечувано хладнокръвие. Не се колебайте да действайте на всеки фронт, където почувствате желание за действие с размах.

Дева

Още от първия ден на новата седмица ще може да осъществите всички начинания, които ще допринесат за развитието ви и ще ви донесат лична облага. Сега трябва само да сте повече егоисти от обикновено. 

Везни

Този понеделник не си задавайте въпроса вие какво ще получите. Много от постъпките ви ще бъдат възнаградени, но не това трябва да ви води в помощта ви към другите.

Скорпион Този понеделник е възможно да има няколко моменти, в които да се съмнявате в себе си. Точно сега обаче опасенията ви са неоснователни. 

Стрелец

Най-важното, което трябва да направите днес е да сте умерени. Желанието не винаги означава, че имаме и силите, за да направим всичко, което искаме.

Козирог

Днес бъдете верни на принципите си. Това, че имате симпатии към някои идеи не означава, че може да ги приемете изцяло.  

Водолей

Днес ще имате нужда от подкрепа. В противен случай начинанията ви са обречени на провал.

Риби

Денят ще ви предостави поле за изява. Действайте със "затворени очи", за да преодолеете притеснението. Най-добре изобщо да забравите за него.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети