Струпват полицаи в района на Рилския манастир утре

DenNews
14.08.2018
размер на текста:

Засилено полицейско присъствие ще има в района на Рилския манастир утре, на големия християнски празник Свето Успение Богородично. Очаква се трафикът към Светата обител да е засилен.
Припомняме, че шофьорите трябва да са внимателни, тъй като при 27-ми километър на пътя за манастира има ремонти заради свлачища. В момента движението в отсечка от 250 м се осъществява в една лента. Участъкът е сигнализиран с необходимите пътни знаци, а скоростта е ограничена до 40 км/ч. Рилския манастир. За да бъде гарантирана сигурността на миряните и гостите в района на манастира , ще има засилено полицейско присъствие.
От полицията призовават гражданите да спазват правилата за движение, да не спират в активната пътна лента и да спазват указанията на полицаите.
Призоваваме гражданите да не палят огньове, за да не се причиняват пожари. Да не оставят в паркираните си автомобили документи и ценности, да бъдат с повишено внимание, за да не станат жертва на джебчии.
При възникване на проблем гражданите да се обаждат на тел. 112 или да се обръщат към полицаите в района на Рилския манастир.
 

Най-четено

Темите от "Рила"

Етикети