Издирваният за убийството в Благоевград се самоуби в къща в Бараково

Заподозреният за убийството на жена в Благоевград се самоуби в къща в Бараково

DenNews.bg
27.07.2018
размер на текста:

 Самоуби се главният заподозрянн за убийството на 58-годишната жена в Благоевград

Мъжът е открит с огнестрелна рана в главата, а до тялото му полицаи намерили пушка двуцевка. Това стана ясно от думите на Николай Хаджиев - директорът на ОДМВР -Благоевград.

По непотвърдена информация самоубилият се е Радослав С. - "Соколето".

Хаджиев обясни още, че полицията е атакувала и претърсила няколко адреса в Бараково. Издирваният е бил в къщата на двама братя. По техни данни лицето е дошло в полунощ. Мъжът е носил оръжие и перука.

Властите смятат, че самоубилият се е най-вероятният виновник за убийството.

Предвид данните, че лицето е въоръжено, се наложи барети да обсадят къщата, посочи шефът на МВР - Благоевград.

Един мъж е задържан, но все още не е ясно какво е отношението мукъм престъплението.

Припомняме, 57- годишна жена беше намерена убита във входа на блока, в който живее в благоевградския квартал "Струмско".

Издирваният мъж е живеел с дъщерята на жертвата, тя е била пребита преди дни, а той се е укрил. Мъжът има и предишни криминални прояви за изнасилвания. Хората в блока твърдят, че семейството е подало сигнал в полицията за побоя.

Престъплението е станало около 1:00 часа. Смъртта е настъпила от кръвозагуба. По непотвърдена информация жената е държала заведение за бързо хранене.

Убийството е извършено вътре във входа на сградата. Жената е влязла и е била застигната от нападателя. Тя се е прибирала от работа.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова потвърди, че инцидентът е станал около 1:00 часа. Съседка е открила тялото малко по-късно. Със сигурност знаем, че 57 -годишната жена е умряла от огнестрелна рана. Извършителят е стрелял от упор, посочи Арнаудова по-рано.

Издирваният бе 40-годишен мъж, срещу когото е подаден сигнал до полицията от дъщерята на жертвата, че противозаконно й е отнета колата и че я е пребил.

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети