Още временни промени на движение в центъра на София заради строежа на метрото

DenNews.bg
10.07.2018
размер на текста:

В центъра на София се въвеждат още промени в организацията на движение, заради ремонтите по ул. "Граф Игнатиев", бул. "Васил Левски" и "Патриарх Евтимий" и поради строителството на третия лъч на метрото, съобщава БНТ.

Спира се движението по северното платно на булевард "Патриарх Евтимий" между бул. "Витоша" и ул. „Цар Самуил", колите ще минават само по южното в посока бул. „Ботев". В същото време южното платно на булеварда няма да се ползва от "Граф Игнатиев" до „Хан Крум", а движението ще е по северното в посока бул. "Витоша".

Забранява се влизането на автомобили по северната лента на бул. „Васил Левски" между ул. „Проф. Михайлов" и „Граф Игнатиев". Движението съответно ще се извършва по южното в посока Графа.
Обръща се посоката на движение на ул. „Цар Самуил" между бул. „Патриарх Евтимий" и ул. „Хан Аспарух". В тунела под НДК колите към бул. "България'' ще карат върху трамвайната линия.
По много улици в центъра на столицата се забранява престоят и паркирането и се закрива Синята зона. Промените ще са валидни до 9 януари 2019 година.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети