Мелания сгафи с яке „Наистина не ми пука“ за среща с деца имигранти

DenNews.bg
22.06.2018
размер на текста:

Първата дама на САЩ сътвори пореден гаф, след като тръгна на посещение в център, където задържат деца имигранти на границата с Мексико, облечена с яке с надпис "Наистина не ми пука. А на теб?"
Надписът с големи бели букви в стил графити не е нещо специално заради случая, а е дреха на Zara, която доскоро се продаваше за 39 долара.
Говорителка на Мелания Тръмп потвърди, че наистина става дума за такова яке, а екипът ѝ опитва бързо да потуши разразващото се негодувание по социалните мрежи. "Това е просто яке. Няма скрито послание. След днешната важна визита в Тексас, се надявам медиите да не изберат да се фокусират върху това", допълва Стефани Гришам.
След това Гришам пусна още едно съобщение по този повод, опитвайки се да подеме в "Туитър" кампания в защита на Мелания Тръмп с #SheCares #ItsJustAJacket" ("Тя е загрижена" и "Това е просто яке").
От снимките през деня се вижда, че тя носи якето, докато се качва в самолета в базата "Андрюс" в щата Мериленд, преоблякла се е на борда и слиза в Тексас с други дрехи.
Миналата година през август същото се случи, когато първото семейство на САЩ потегли към пострадалият от тежки наводнения район на Хюстън. Доналд Тръмп бе с високи военни обувки, спортен панталон и яке като за екстремна среда, докато Мелания бе с клин и обувки на много висок ток.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети