Google Street View отново ще снима Дупница и още 45 града у нас

DenNews.bg
19.06.2018
размер на текста:

Дупница е сред 46-те български града, които отново ще бъдат обходени и заснети от автомобилите на Google Street View през това лято с цел да се актуализират локалните данни в Google Maps. Този път камерите върху колите ще се фокусират върху получаване на по-актуална информация за свързването на пътища между градовете.
За първи път Дупница бе заснета през 2012 г., а Street View е налична в България от 2013 г. насам и се актуализира непрекъснато, за да поддържа и отразява вярна на реалността картина. Функцията на Google Maps понастоящем е достъпна в над 85 страни по света, както и в части от Арктика и Антарктида. Благодарение на нея потребителите могат да гледат графични изображения на различни улици в хиляди градове и села.
Новата обиколка на България ще започне на 25 юни и ще продължи около 2 месеца.
Чудноватите автомобили на Google Street View, които са оборудвани с камери на покрива, ще обиколят: София, Благоевград, Гоце Делчев, Дупница, Сандански, Петрич, Кюстендил, Пазарджик, Панагюрище, Велинград, Пловдив, Хисаря, Асеновград, Смолян, Хасково, Харманли, Свиленград, Любимец, Златоград, Кърджали, Стара Загора, Казанлък, Ямбол, Бургас, Варна, Добрич, Силистра, Тервел, Русе, Свищов, Плевен, Ловеч, Луковит, Велико Търново, Габрово, Елена, Севлиево, Враца, Монтана, Мездра, Видин, Козлодуй, Лом, Шумен, Търговище, Разград, Котел.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети