Разчистват щетите от пороите в Дупница

DenNews.bg
18.06.2018
размер на текста:

Техника на Община Дупница и ВиК продължават да разчистват щетите в района на стълбите в района на ул. "Родопи", нанесени от поройните валежи през уикенда. Участъкът е с подменен водопровод като след обилните дъждове направи стълбищата труднопроходими. За ул. "Родопи" има обществена поръчка по избор на изпълнител за цялостното й възстановяване с преасфалтиране и изграждане на тротоари с прогнозна стойност 131 071,62 лв., като следващата седмица ще бъдат отворени ценовите оферти на кандидатите. Успоредно с ремонта ще започне и цялостното изграждане на стълбищния подход.


Улица "Георги Икономов" (бивша "Бригадирска") ще бъде затворена през целия ден днес, заради дейностите по разчистване на стълбищата от ул. "Родопи" и запълването на дупките с инертни материали, за да бъде проходима.
Служители от "Строителния отдел" на Община Дупница възстановяват част от извадените паважни елементи по стълбите към Градска градина. Районът около жп и автогарата в Дупница е вече напълно почистен от наноси, тлак и камъни.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети