Марек-Дигеста обра медалите на БОК

DenNews.bg
14.06.2018
размер на текста:

Първо, второ и трето място спечелиха състезателите по тенис на маса на „Марек-Дигеста” от Фестивала на БОК „Олимпийски надежди”. Близо 500 млади спортни таланти от три държави – България, Румъния и Македония се събраха в курортен комплекс “Албена“ за надпреварата. Това е 11-то поредно издание на феста, в който са включени стартове в 7 вида спорт - футбол, лека атлетика, баскетбол, тенис на маса, плажен волейбол, плуване и плажна борба.
Трима състезатели на дупнишкия клуб „Марек-Дигеста”, взеха участие в състезанията по тенис на маса във възрастовата група до 18 години - Радослав Котев, Христо Христев и Божин Ангелов. 10-те най-добри състезатели в тази възраст се изправиха един срещу друг, всеки срещу всеки. Дупнишките представители наложиха пълна доминация и заеха първите три места: Христо Христев стана шампион, Божин Ангелов вицешампион и Радослав Котев зае трето място.
На състезателите на „Марек-Дигеста” следващата седмица предстои участие в Държавното отборно и индивидуално първенство за младежи до 21 години.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети