Дневен хороскоп за 12 юни

DenNews.bg
12.06.2018
размер на текста:

Овен

Този вторник може да ви поднесе неочаквана информация. Сега имате шанса да избегнете погрешни стъпки, за да подобрите положението си в службата.

Телец

Този вторник обърнете внимание на новото в живота ви, което чука на вратата ви отдавна, а вие се правите, че не го чувате.

Близнаци

Това е ден за активни действия, но не и за прекалено задълбочаване в нереални желания. Сега е важно да сте здраво стъпили на Земята.

Рак

Този вторник ще имате възможност да добиете цялата свобода, за която сте мечтали. Цената може да ви стори висока, но връщане назад няма да има.

Лъв

Това е ден за истина. Търсете и ще намерите. Каквото и да научите ще имате само полза от него - не го забравяйте, вие знаете как да постъпите най-добре за себе си.

Дева

Това е ден за изненади. Може да го направите със самите себе си. Вероятно сте много близо до поставената цел, не се отказвайте в последния момент. 

Везни

Използвайте деня, за да върнете жест на ваш приятел. Не винаги се предоставя такава възможност, така че внимавайте да не пропуснете момента.

Скорпион

Отложете плановете си за друг ден. Днес няма да имате време за набелязаното, но ще получите повече, отколкото ако се бяхте придържали към графика си. 

Стрелец

Днес си поставете спирачки. Усещането ви, че светът ще свърши, ако не кажете това, което искате е напълно погрешно. Опитайте и ще видите.

Козирог

Не подценявайте телефонните разговори. Понякога този вид общуване ни дава повече свобода. Сега може да кажете всичко, което искате

Водолей

Денят е подходящ за довършването на стари и забравени дела. Днес ще разчистите сметките бързо. Не се колебайте да се разделите с нещо, което не сте ползвали повече от година.

Риби

Денят ще постави нещата на мястото им. Боли не боли - това е положението, а сега ви е най-важно то да е ясно и стабилно.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети